stcrt-2009-13787-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Emmeloord de deel (busrestauratie)’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de raad in zijn vergadering van 3 september 2009 het bestemmingsplan ‘Emmeloord De Deel (busrestauratie)’ gewijzigd heeft vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op het gestelde in de toelichting over de luchtkwaliteit.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met de motivering van het besluit en de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 17 september 2009 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, bij het loket woonomgeving.Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook digitaal te raadplegen op de website van de gemeente Noordoostpolder via www.noordoostpolder.nl

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan binnen de bovengenoemde termijn beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

De indiener van een beroepschrift kan, als onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist, ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Naar boven