stcrt-2009-13778-001.png Kennisgeving tervisielegging ontwerpprojectbesluit perceel Cloosterweg 5–9

Kennisgeving

Door de eigenaar van het perceel Cloosterweg 5–9 is een bouwaanvraag ingediend voor de vestiging van een pianowinkel met een bovenwoning. Het bestemmingsplan ‘Indische Wijk’ laat op deze locatie met de bestemming ‘Detailhandel’ geen woonbebouwing toe.

In verband hiermee maken burgemeester en wethouders nu ingevolge het bepaalde in artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de voorbereiding van een projectbesluit, als bedoeld in artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening wordt gestart met de terinzagelegging van het ontwerpbesluit.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 17 september a.s. ter inzage voor een periode van 6 weken in het raadhuis, Raadhuisplein 1 en in de openbare bibliotheek, Julianaplein 1 te Heemstede. In genoemde periode kunt u hierover uw mening/zienswijze aan de gemeente kenbaar maken. Dit kan schriftelijk of mondeling. Als u schriftelijk wilt reageren, kunt u uw zienswijze richten aan het college van B&W, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede. Wilt u mondeling reageren dan kunt u contact opnemen met de heer R. van der Aar van de afdeling Ruimtelijk Beleid. Zijn telefoonnummer is 023-5485764. Ook voor nadere informatie over het ontwerpbesluit kunt u zich tot de heer Van der Aar wenden.

Vervolg

Nadat de hiervoor genoemde periode van terinzagelegging is verstreken, zullen de ingekomen zienswijzen worden beantwoord en meegewogen in de definitieve besluitvorming. Het definitieve besluit wordt binnen 12 weken na het verstrijken van de termijn van terinzagelegging genomen.

Naar boven