stcrt-2009-13772-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Centrum Stein’

Burgemeester en Wethouders van Stein maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 17 september 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Centrum Stein’.

Het bestemmingsplan betreft het gebied gelegen rondom het winkelcentrum Stein (globaal gelegen tussen de Haalbrugkensweg aan de noordzijde, Dross. Jonker van Kesselstraat aan de oostzijde, Stadhouderslaan aan de zuidzijde en de Moutheuvel aan de westzijde) en voorziet in de uitbreiding van het winkelcentrum, vervangende nieuwbouw van De Stevel, woningbouw en de realisatie van een Multifunctioneel Centrum.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 17 september 2009 tot en met woensdag 28 oktober 2009 ter inzage tijdens de openingstijden:

  • in het gemeentehuis (Afdeling Publiekszaken), Stadhouderslaan 200 te Stein.

  • in de bibliotheek van Stein.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan digitaal te raadplegen via www.gemeentestein.nl (actueel → bekendmakingen → Ruimtelijke Ordening).

Naast het ontwerpbestemmingsplan liggen tevens de bijbehorende stukken, alsmede het hogere waarde besluit ter inzage.

Zienswijzen

Gedurende voormelde termijn van tervisielegging kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp (schriftelijk) kenbaar maken bij de gemeenteraad van Stein.

Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan: Gemeenteraad van Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein. Mondelinge reacties kunnen tijdens kantooruren worden ingebracht (tel. 046-4359265).

Mondelinge toelichting

Degenen die hun zienswijze tijdig kenbaar hebben gemaakt worden door de gemeenteraad in de gelegenheid gesteld tot het geven van een nadere mondelinge toelichting in de reguliere vergadering van de commissie VRO. Als u hiervan gebruik wenst te maken, dient u dit te melden in de zienswijze.

Stein, september 2009

A.C. Barske,

burgemeester.

M.M.H. Bisschops,

secretaris.

Naar boven