stcrt-2009-13759-001.png Projectbesluit Herontwikkeling 2e fase Rentex-terrein

Burgemeester en wethouders van Vught brengen ter openbare kennis, dat zij op 8 september 2009 het projectbesluit ‘Herontwikkeling 2e fase Rentexterrein’ hebben vastgesteld.

Het projectbesluit biedt een planologische regeling voor de realisering van een bedrijfsgebouw met bijkomende voorzieningen op een gedeelte van het Rentex-terrein, gelegen aan de Schakel te Vught.

Het vastgestelde projectbesluit met bijlagen ligt vanaf donderdag 17 september 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor.

De documenten zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.vught.nl

Tegen het vastgestelde projectbesluit kan binnen de termijn van terinzagelegging, die eindigt op 29 oktober 2009, schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • de verzoeker en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze kenbaar te hebben gemaakt over het ontwerpprojectbesluit.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien er sprake is van een spoedeisend belang, kan de Voorzieningenrechter van de rechtbank ‘s-Hertogenbosch worden gevraagd een voorlopige voorziening te treffen. Een verzoek om voorlopige voorziening kan alleen worden ingediend nadat beroep is ingesteld.

Voor de behandeling van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Het projectbesluit treedt in werking nadat de genoemde termijn van zes weken is verstreken, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de werking van het projectbesluit opgeschort totdat over het verzoek is beslist.

Vught, 16 september 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

R.P.B.M. Brekelmans.

De burgemeester,

R.J. van de Mortel.

Naar boven