stcrt-2009-13743-001.png Onherroepelijke goedkeuring bestemmingsplan ‘Malburgen-Oost’

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat de goedkeuring door Gedeputeerde Staten van Gelderland van

het bestemmingsplan ‘Malburgen-Oost’

onherroepelijk is geworden als gevolg van de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 2 september 2009, nr. 200807323/1/R2.

Malburgen-Oost behelst het plangebied ten oosten van de groene singel Visserslaan-Lisdoddelaan tot en met de nieuwe woningbouw in het plan ‘Stadseiland’, en naar het zuiden tot en met de bestaande Immerlooflats. Het gebied ‘De Wheme’ is niet bij dit bestemmingsplan inbegrepen.

Het bestemmingsplan ‘Malburgen-Oost’ kent enerzijds te handhaven locaties, die beheerd moeten worden en anderzijds ontwikkelingslocaties waarvoor een juridische onderlegger nodig is. Het is daardoor een combinatie van een bestemmingsplan ten behoeve van de toekomstige ontwikkelingen en een plan met een beherend karakter waar de bestaande situatie wordt bestemd en wordt aangesloten bij de verleende vrijstellingen voor o.a. Stadseiland en Kamillelaan.

Het bestemmingsplan ‘Malburgen-Oost’ ligt voor een ieder ter inzage in het stadhuis, loket BWL, Koningstraat 38.

Arnhem, 16 september 2009

Naar boven