stcrt-2009-13740-001.png Bestemmingsplan Woongebied West, eerste herziening vastgesteld

Vastgesteld bestemmingsplan ter inzage

Het college van de gemeente Oisterwijk maakt bekend, dat de gemeenteraad in de vergadering van 2 juli 2009 het bestemmingsplan Woongebied West, eerste herziening in gewijzigde vorm heeft vastgesteld. Vanaf vrijdag 18 september 2009 ligt het bestemmingsplan gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Het plan kan gedurende deze termijn op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 uur tot 13.00 uur, op woensdag tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur worden ingezien op het gemeentekantoor van Oisterwijk en buiten deze tijden na telefonische afspraak.

De stukken hebben vanaf 17 juli 2009 al 6 weken ter inzage gelegen. Aangezien de publicatie in het huis-aan-huisblad toen ontbrak, liggen de stukken nu nogmaals ter inzage.

Omschrijving bestemmingsplan

In het bestemmingsplan Woongebied West, 1e herziening is het gebied opgenomen dat wordt begrensd door de spoorlijn Tilburg−Eindhoven en de Moergestelseweg/Tilburgseweg. Teneinde de ruimtelijke situatie te verbeteren, wordt het in dit gebied mogelijk gemaakt om evenwijdig aan het spoor woningen te realiseren.

Beroep

Als belanghebbende kunt u, nadat een besluit bekend is gemaakt, daartegen een beroepschrift indienen. Het beroepschrift stuurt u binnen zes weken na de dag dat het besluit ter inzage is gelegd, naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Indien u reeds eerder een beroepschrift heeft ingediend, blijft deze van kracht. Een ingediend beroepschrift schorst in principe niet de werking van het besluit. Daarvoor moet u namelijk ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien u reeds eerder een verzoek om voorlopige voorziening heeft ingediend, blijft deze van kracht.

Deze publicatie en het vastgestelde bestemmingsplan zijn ook digitaal raadpleegbaar op onze gemeentelijke website www.oisterwijk.nl.

Oisterwijk, 9 september 2009

Het college van Oisterwijk.

Naar boven