stcrt-2009-13715-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Oprichten woning Hekelstraat 22 te Mierlo’

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 23 september 2009 gedurende zes weken ter inzage liggen het ontwerpbestemmingsplan ‘Oprichten woning Hekelstraat 22 te Mierlo’.

Het plangebied behelst het bouwperceel Hekelstraat 22 te Mierlo. Op dit perceel is een bestaande woning aanwezig, welke niet meer voldoet aan de wooneisen van deze tijd. De bestaande ligging van het bouwblok is wat achteraf en ook te klein voor de bouw van een passende woning. De nieuw te bouwen woning komt op één lijn te liggen met de overige woningen aan de Hekelstraat. Hierdoor komt de woning echter geheel buiten het bestaande bouwblok te liggen, zodat medewerking alleen mogelijk is via een nieuw bestemmingsplan.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

Het ontwerpbestemmingsplan en overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Hofstraat 4 te Geldrop. Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met Robijn Andringa van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (040) 289 37 74. Ook voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Robijn Andringa.

Geldrop-Mierlo, 22 september 2009

Naar boven