stcrt-2009-13705-001.png Goedkeuring wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’ (met betrekking tot De Weidenweg 17a in Ruinerwold)

Het betreft hier een rectificatie van dezelfde publicatie op 19 augustus 2009. Burgemeester en wethouders maken bekend dat het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe goedkeuring heeft verleend aan de wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’. Door middel van deze wijziging is de uitbreiding van het agrarisch bouwblok op het perceel De Weidenweg 17a in Ruinerwold (kadastraal bekend Ruinerwold, sectie M, nummer 663 deels) mogelijk gemaakt.

Het goedkeuringsbesluit, de bestemmingsplanwijziging en het betreffende bestemmingsplan liggen vanaf 17 september 2009 zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Tegen het goedkeuringsbesluit kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zuidwolde, 16 september 2009

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven