stcrt-2009-13704-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed De Plantage Witharen’

Het college maakt bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Landgoed De Plantage Witharen’ vanaf 17 september tot en met 29 oktober 2009 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van een nieuw landgoed. Het betreft een gebied van ca 15,8 ha ten oosten van Witharen aan de Haar. Het gebied ten oosten van Witharen sluit direct aan op de bossen van het Waterleidingsbedrijf en is gelegen tussen de Beltweg in het noorden en de hoofdwatergang ten zuiden van De Haar. Het plangebied wordt doorsneden door de Haar.

Het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Ommen: www.ommen.nl, onder Inwoners, Beleidstukken, Ruimtelijke plannen.

Binnen de gestelde termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd aan de gemeenteraad van Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, T (0529) 45 91 32. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven