stcrt-2009-13688-001.png Vastgesteld uitwerkingsplan nieuwbouw HAVO Lek en Linge

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 8 september 2009 het uitwerkingsplan nieuwbouw HAVOlocatie Lek en Linge (bestemmingsplan Lanxmeer) hebben vastgesteld.

Het uitwerkingsplan maakt het mogelijk om op het perceel aan de Multatulilaan te Culemborg een nieuwe school ten behoeve van de ORS Lek en Linge te realiseren.

Het collegebesluit en het uitwerkingsplan liggen met ingang van 18 september 2009 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage bij de Stadswinkel, Ridderstraat 250. De stukken worden tevens digitaal beschikbaar gesteld op de website van de gemeente: www.culemborg.nl, onder ‘wonen en leven’/‘bestemmingsplannen’.

Gedurende deze termijn kan een belanghebbende tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpuitwerkingsplan naar voren heeft gebracht.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van de hierboven genoemde beroepstermijn, tenzij tegen dit besluit bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Culemborg, 8 september 2009

Burgemeester en Wethouders van Culemborg.

Naar boven