stcrt-2009-13659-001.png Vooraankondiging voorontwerpbestemmingsplan ‘Cornelis Kanstraat 1’

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Sneek kennis van het feit dat zij een bestemmingsplan voorbereiden om de verplaatsing van een nog te ontwikkelen woning aan de Cornelis Kanstraat 1 mogelijk te maken.

De Cornelis Kanstraat 1 ligt in het plangebied van bestemmingsplan ‘Schuttersveld’ dat in oktober 2003 is vastgesteld door de raad. Het perceel is gelegen op de hoek van de Cornelis Kanstraat en de Pim Mulierstraat.

Het bestemmingsplan ‘Schuttersveld’ maakt de bouw van een woning op het perceel mogelijk, echter wel wanneer de naar de weg toegekeerde perceelgrens ter plaatse van de aanduiding ‘voorgeveloriëntatie’ ten hoogste 3 meter bedraagt. De daadwerkelijke afstand tussen de woning en de perceelgrens bedraagt 10 meter. Daarom is planaanpassing van het bestemmingsplan ‘Schuttersveld’ noodzakelijk om medewerking te kunnen verlenen.

Naar aanleiding van deze vooraankondiging is het niet mogelijk om te reageren. Er liggen op dit moment ook nog geen stukken ter inzage. Op zeer korte termijn zal het voorontwerp ter inzage worden gelegd in het gemeentehuis van Sneek, Kruizebroederstraat 26. De kennisgeving van de terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan wordt binnenkort gepubliceerd in het Sneeker Nieuwsblad en langs de elektronische weg (gemeentelijke website). In deze kennisgeving zal worden aangegeven wanneer en op welke wijze gereageerd kan worden op het voorontwerpbestemmingsplan.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling ontwikkeling van de gemeente Sneek (de heer R. Jacobi 0515-48554).

Naar boven