stcrt-2009-13621-001.png Wijzigingsplan Voskuilenweg 10-A vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel hebben op grond van het bepaalde in artikel 9 van de voorschriften van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2005’, met toepassing van artikel 3.6, lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), de bestemming ‘agrarisch bouwblok’ van de locatie Voskuilenweg 10-A in Venhorst, omgezet naar een bestemming ‘wonen’. Het betreft het kadastrale perceel, bekend als gemeente Boekel, sectie D, nummer 2730. Het wijzigingsplan is vastgesteld.

Ter plaatse was voorheen een intensieve veehouderij gevestigd, welke met de provinciale beleidsregel ruimte-voor-ruimte is gesaneerd. Er resteert nu nog de woning met bijhorende bijgebouwen van de voormalige bedrijfsvoerders.

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen met ingang van 17 september 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis te Boekel tijdens de openingstijden. Het wijzigingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Boekel, www.boekel.nl.

Belanghebbenden die aantonen dat ze redelijkerwijs niet (tijdig) in staat zijn geweest zienswijzen in te dienen en indieners van zienswijzen gedurende de zienswijzentermijn kunnen gedurende deze termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Het beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij degene die beroep instelt ook een verzoek om een voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Het bestemmingsplan treedt in dat geval niet in werking, totdat op het verzoek is beslist. Op het beroepschrift en het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Boekel, 1 september 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven