stcrt-2009-13586-001.png Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Broekpolder zuidwest’ te Beverwijk

De Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, heeft op 2 september 2009 uitspraak gedaan in de beroepsprocedure, tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland dat betrekking had op het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad van Beverwijk, d.d. 22 november 2007, over het bestemmingsplan ‘Broekpolder zuidwest’.

Het ingestelde beroep is ongegrond verklaard.

Het bestemmingsplan betreft het gebied dat begrensd wordt door de spoorlijn Haarlem–Uitgeest, Rijksweg 22; de Conny Stuartlaan en het tunneltracé als verlengde van de Laan der Nederlanden. Een deel van de Oostelijke doorverbinding maakt deel uit van dit bestemmingsplan. In het plangebied zullen o.a. woningen, wegen en groen worden gerealiseerd.

Door de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden.

Nadere informatie is te vinden op onze website www.beverwijk.nl onder de rubriek ‘over Beverwijk’ waar het plan ook gedownload kan worden. Vanzelfsprekend kan het plan op afspraak ook worden ingezien in het Stadskantoor van Beverwijk, Pres. Kennedyplein 1 te Beverwijk.

Beverwijk, 16 september 2009

Burgemeester en wethouders van Beverwijk.

Naar boven