stcrt-2009-13581-001.png Vastgesteld projectbesluit ‘UV-gebouw Evides, Baanhoekweg 7 in Dordrecht’

Overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het door de raad op 1 september 2009 vastgestelde projectbesluit ‘UV-gebouw Evides, Baanhoekweg 7’ met ingang van 17 september 2009 gedurende zes weken ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het besluit is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl\ruimtelijkeplannen.

Het projectbesluit heeft betrekking op het plan van Evides NV dat voorziet in het oprichten van een UV-gebouw op een bestaande kelder op het perceel Baanhoekweg 7 te Dordrecht.

Bij de vaststelling van het projectbesluit heeft de gemeenteraad geen wijzigingen in het ontwerp aangebracht.

Tot en met uiterlijk 28 oktober 2009 kan degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dat niet tijdig heeft gedaan tegen het vastgestelde projectbesluit beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de Rechtbank te Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en tenminste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de verzenddatum en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, alsmede de motieven van het beroep. Indien beroep is ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Rechtbank.

Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit treedt in werking met ingang van 29 oktober 2009. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Dordrecht, 16 september 2009

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven