stcrt-2009-13578-001.png Ontwerpbestemmingsplan Edison gebied, ged. Oostsouburgseweg

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening jo. Afd. 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht, bekend, dat vanaf 17 september 2009 voor een ieder gedurende zes weken (t/m 28 oktober 2009) in de hal van het stadhuis, Paul Krugerstraat 1, 4382 MA Vlissingen, ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Edisongebied, gedeelte Oostsouburgseweg’.

Het ontwerp van dit bestemmingsplan, deze publicatie en het ontwerp-raadsbesluit tot het vaststellen van het bestemmingsplan en tot het niet vaststellen van een exploitatieplan zijn tevens digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente: www.vlissingen.nl/bestemmingsplannen.

Het ontwerp van dit bestemmingsplan heeft betrekking op de verplaatsing van Leak Repairs van de Prins Hendrikweg naar een kavel ter grootte van ca 10.000 m2 aan de Oostsouburgseweg, direct ten noorden van het gebouw van het ROC. Deze kavel met de daarbij behorende behorende ontsluiting en dienststraten vormt de begrenzing van het bestemmingsplan.

Tevens zijn wij voornemens, op grond van het bepaalde in artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening, bij het voorstel aan de gemeenteraad tot vaststelling van dit bestemmingsplan, de raad voor te stellen geen exploitatieplan vast te stellen als bedoeld in artikel 6.2.1 van het Besluit ruimtelijke ordening.

Ter inzage liggen:

  • 1. het ontwerp van het bestemmingsplan (toelichting, regels, kaart);

  • 2. het ontwerp-raadsbesluit tot het vaststellen van dit bestemmingsplan en tot het niet vaststellen van een exploitatieplan;

  • 3. een aantal afzonderlijke bijlagen, die bij het plan horen.

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder zijn zienswijze over dit bestemmingsplan en over het voorstel tot het niet vaststellen van een exploitatieplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak gemaakt worden met Dhr. J. Francke, tel. 0118-487282.

Vlissingen, 16 september 2009

Burgemeester en wethouders van Vlissingen,

de secretaris,

J.J. van Houdt.

De burgemeester,

W.J.A. Dijkstra.

Naar boven