stcrt-2009-13567-001.png Ontwerpbestemmingsplan Amstelveen Noord West

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Amstelveen kennis dat zij een herziening van het bestemmingsplan Amstelveen Noord West voorbereiden voor het gebied dat omsloten wordt door de Laan Rozenburg, de Flevolaan, de Wieringstraat en de Terschellingstraat.

Aanleiding voor deze herziening is de nog steeds voortdurende behoefte van een onderwijslocatie voor onder andere de leerlingen van de Michiel de Ruyterschool. Het plangebied bestrijkt uitsluitend dat gedeelte wat nu wordt gebruikt voor de onderwijsfunctie.

Het ontwerpbestemmingsplan zal in oktober 2009 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd in het gemeentehuis van Amstelveen, Laan Nieuwer-Amstel 1 en op de gemeentelijke website. Gedurende de termijn van terinzagelegging van het ontwerp bestemmingsplan kan een ieder een zienswijze kenbaar maken. De kennisgeving van de terinzagelegging van het ontwerp bestemmingsplan wordt rond oktober 2009 gepubliceerd in de, de Staatscourant en de gemeentelijke website.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met de heer J. de Poorter van de afdeling ROP via telefoonnummer 020-540625 of via e-mail j.de.poorter@amstelveen.nl.

Naar boven