stcrt-2009-13495-001.png Ontwerpbestemmingsplan Aardebolleweg en fietspad Kwistenburg

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Aardebolleweg en fietspad Kwistenburg met ingang van 10 september 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de receptie van het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes. Tevens is het plan in te zien via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de verlenging van de Aardebolleweg en de aanleg van het fietspad Kwistenburg. Het plangebied ligt aan de noordoostzijde van de kern Wolphaartsdijk en is deels gelegen in het verlengde van de Aardebolleweg tussen de Noorddijk en Kwistenburg en deels in het verlengde van Kwistenburg ten noorden van en parallel aan de Aardebolleweg.

Gedurende deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze op het ontwerp indienen bij de gemeenteraad, Postbus 2118, 4460 MC Goes. Indien u een mondelinge zienswijze in wilt dienen kunt u contact opnemen met R.D.J. Lemmens, 0113 249 793.

Naar boven