stcrt-2009-13461-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Piekenhoef partiële herziening 2-2009’

Burgemeester en wethouders van Oss maken bekend dat met ingang van donderdag 10 september 2009 gedurende zes weken in het kader van de zienswijzenprocedure als bedoeld in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening een ontwerp van het bestemmingsplan ‘Piekenhoef partiële herziening 2-2009’ ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan

Aan de oostzijde van Oss, ten zuiden van de kern Berghem, wordt het plan Piekenhoef gerealiseerd. Aan de westkant van Piekenhoef zijn woon-werk kavels gepland. Dit bestemmingsplan betreft een herziening van een onderdeel van de voorschriften van het bestemmingsplan Piekenhoef. Enkele kavels hebben een te beperkte diepte (circa 25 m) om een bedrijf met bedrijfswoning te kunnen realiseren. Deze partiële herziening voegt een vrijstellingsbepaling toe aan de voorschriften. Met vrijstelling kan een bedrijf zonder bedrijfswoning worden gerealiseerd, waarbij tevens op een kortere afstand (minimaal 6 m) tot de perceelsgrens aan de wegzijde kan worden gebouwd.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 10 september 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 2 in Oss, geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook downloaden van de gemeentelijke website www.oss.nl. U gaat in het menu naar Leven en Wonen → Bouwen en wonen → bestemmingsplannen → nieuwe ontwikkelingsgebieden → Piekenhoef → bestemmingsplan Piekenhoef Partiële herziening 2-2009.

Reageren

Het is voor iedereen mogelijk om gedurende de tervisielegging schriftelijk een zienswijze kenbaar te maken ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan ‘Piekenhoef partiële herziening 2-2009’ door een brief te sturen aan de Raad van de gemeente Oss, t.a.v. de Afdeling Stedelijke Ontwikkeling, Postbus 5, 5340 BA Oss. Het is ook mogelijk om binnen deze termijn uw zienswijze mondeling kenbaar te maken. Het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk door het maken van een afspraak met één van de medewerkers van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, die een kort verslag maakt van de mondelinge zienswijze. Als u een afspraak wilt maken voor een mondelinge zienswijze, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, telefoon [0412] 629 236.

Naar boven