stcrt-2009-13435-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Parkeerplaatsen Bieslook’

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Parkeerplaatsen Bieslook’ met ingang van 11 september 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met het definitieve plan om de buitenruimte van Langs de Baan en omgeving in De Legmeer te verbeteren. Bepaalde onderdelen van dit plan passen niet binnen het vigerende bestemmingsplan. Het gaat hierbij om de nieuw te realiseren parkeerplaatsen aan de Bieslook tegenover de huisnummers 48 tot en met 62. In het vigerende bestemmingsplan hebben deze gronden de bestemming groen. Om de parkeerplaatsen te kunnen realiseren wordt een bestemmingsplanprocedure opgestart. Voor het gehele plan, inclusief de parkeerplaatsen Bieslook, is 16 maart 2009 een informatieavond georganiseerd voor omwonenden. De reacties zijn meegenomen in het ontwerpbestemmingsplan ‘Parkeerplaatsen Bieslook’.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Parkeerplaatsen Bieslook’ ligt van 11 september 2009 tot en met 22 oktober 2009 ter inzage bij de informatiebalie in de hal van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 te Uithoorn gedurende de openingstijden van het gemeentehuis en in de openbare bibliotheek, Alfons Ariënslaan 1 te Uithoorn, gedurende de openingstijden van de bibliotheek. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan elektronisch beschikbaar op www.uithoorn.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan ‘Parkeerplaatsen Bieslook’ kenbaar maken aan de gemeenteraad, postbus 8, 1420 AA Uithoorn.

De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Uithoorn, 9 september 2009

Naar boven