stcrt-2009-13432-001.png Kennisgeving ontwerpbestemmingsplannen Bedrijven

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hellevoetsluis maken bekend dat zij in hun vergadering van 25 augustus 2009 hebben ingestemd met het ontwerp van het bestemmingsplan Bedrijven

Voor het plangebieden van het bestemmingsplan Bedrijven dat bestaat uit het bestaande bedrijventerrein Kickersbloem wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld, omdat een eenduidig planologisch-juridisch kader thans ontbreekt. De nadruk ligt hierbij op het beheer van de bestaande situatie. Gelet op de inwerkingtreding van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en het geactualiseerde handboek bestemmingsplannen gemeente Hellevoetsluis is besloten om de plansystematiek van het bestemmingsplan Bedrijven aan te passen aan de nieuwe beleidsuitgangspunten.

Omdat het bestemmingsplan door de nieuwe systematiek op onderdelen afwijkt van het ontwerp dat ter inzage heeft gelegen wordt het nieuwe ontwerpbestemmingsplan opnieuw ter inzage te gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan Bedrijven ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) met ingang van 10 september 2009 gedurende 6 weken ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis van Hellevoetsluis aan de Oostzanddijk 26.

Daarnaast is het mogelijk het ontwerpbestemmingsplan te downloaden van de website van de gemeente via www.hellevoetsluis.nl (te vinden onder het tabje Gemeenteloket, Bouwen&Ruimtelijke Ordening, Bestemmingsplaninformatie), waarin een link is geplaatst naar de pdf-bestanden van het ontwerpbestemmingsplan Bedrijven.

Zienswijzen

Tot en met 21 oktober 2009 kunt u schriftelijk een zienswijze met betrekking tot het bestemmingsplanBedrijven indienen. Uw zienswijze kunt u zenden aan de gemeenteraad van Hellevoetsluis, ter attentie van de afdeling Bouwen, Ruimte en Milieu, Postbus 13, 3220 AA Hellevoetsluis. Als u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen, dient u daarvoor, bij voorkeur uiterlijk twee weken voor het aflopen van de genoemde termijn, een afspraak maken met de heer R.H. van Trigt tel 0181-330 542.

Hellevoetsluis, 25 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis,

de secretaris.

De burgemeester.

Naar boven