stcrt-2009-13380-001.png Ontwerpbestemmingsplan Molenstraat Diessen

Correctieve Herziening ter inzage

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan:

Bestemmingsplan Molenstraat Diessen-Correctieve Herziening

Het ontwerp omvat een ontwikkelingsplan dat gericht is op het realiseren van nieuwe woningen in het gebied rondom de Molenstraat en één woning aan het Sprenkeleind te Diessen.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 11 september 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis.

Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl).

Tijdens deze periode kan eenieder zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Zienswijzen kunnen naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren worden gebracht. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd naar de Raad van gemeente Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak via medewerkers van de Centrale Balie, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 8300.

Binnen acht weken, of als er zienswijzen worden ingediend binnen vier maanden, na de ter inzage termijn, beslist de gemeenteraad, over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Hilvarenbeek, 10 september 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

J.A.M. van Homelen,

burgemeester.

M.J. Horeman,

secretaris.

Naar boven