stcrt-2009-13372-001.png Ontwerpbestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van vrijdag 11 september 2009 zes weken de volgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen:

  • 1. het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat, partiële herziening Westeinde 281’;

  • 2. het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat, partiële herziening Westeinde 535’

  • 3. het ontwerpbestemmingsplan ‘Verzetstraat 104b’ en

  • 4. het ontwerpbestemmingsplan ‘Vier Sportterreinen’.

Ad.1

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Dorpsstraat, partiële herziening Westeinde 281’ heeft ten doel om de bouw van een overdekte stallingsruimte ten behoeve van de aan de supermarkt verwante bedrijfsactiviteiten mogelijk te maken.

Ad. 2

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Dorpsstraat, partiële herziening Westeinde 535’ heeft ten doel om vervangende nieuwbouw van de bedrijfswoning op het zuidelijke deel van het perceel mogelijk te maken.

Ad. 3

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Verzetstraat 104b’ heeft ten doel om de op het perceel aanwezige woning te legaliseren en een niet voor bewoning bestemde uitbreiding in oostelijke richting mogelijk te maken.

Ad. 4

De planherziening heeft ten doel om de bouwmogelijkheden op de sportterreinen binnen de gemeente Twenterand te verruimen. Eveneens is zijn ter vergroting van de flexibiliteit de bouwblokken op de verbeelding verwijderd. Ten aanzien van het voorontwerp is er een wijziging doorgevoerd met betrekking tot de maximaal toegestane bouwhoogte. Daarnaast is binnen het bouwblok van de locatie Vroomshoop het korfbalveld opgenomen.

Ter inzage en zienswijzen

De ontwerpbestemmingsplannen liggen voor een ieder bij de publieksbalie ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Tevens kunnen de ontwerpbestemmingsplannen met de daarbij behorende stukken ook digitaal worden ingezien via www.twenterand.nl. Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te Vriezenveen en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

Naar boven