stcrt-2009-13341-001.png Ontwerpbestemmingsplan Staatsliedenkwartier

Burgemeester en wethouders van Woerden maken bekend dat vanaf vrijdag 11 september t/m donderdag 22 oktober 2009 het ontwerpbestemmingsplan Staatsliedenkwartier voor een ieder ter inzage ligt. Tijdens openingsuren kunt u het plan inzien in de Koepel van het Stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden. Het plan is tevens raadpleegbaar via het omgevingsloket van de afdeling Bouwzaken en op het internet via www.woerden.nl, onder Wonen en leven, Bouwen en wonen – Omgevingsloket, Bestemmingsplannen in voorbereiding.

Plangebied

Het plangebied bestaat uit de woonwijk Staatsliedenkwartier (waaronder de Meander en het gedeelte tussen de Oudelandseweg en de Utrechtsestraatweg) en het bedrijventerrein Breeveld.

Het bestemmingsplan is een zogenaamd conserverend bestemmingsplan. De bestaande situatie wordt vastgelegd en er worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Reageren?

Gedurende de terinzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan.

De reactie kunt u sturen aan de gemeenteraad van Woerden, Postbus 45, 3440 AA Woerden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer (0348) 428455.

Woerden, 10 september 2009

Burgemeester en wethouders van Woerden.

Naar boven