stcrt-2009-13338-001.png Bekendmaking ontwerpbestemmingsplannen Treebeek en Schutterspark

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen.

Ontwerp bestemmingsplan centrum Treebeek:

betreft het revitaliseren van het centrum Treebeek, waarbij de bestaande bebouwing zal worden gesloopt en vervangen door nieuwe woonbebouwing en een dorpsplein met voorzieningen zal worden aangelegd.

Ontwerp bestemmingsplan Schutterspark:

betreft diverse bestaande en nieuwe recreatieve ontwikkelingen in het Schutterspark alsmede de natuurwaarden en Rode Beek binnen het park.

Procedure

Deze ontwerpbestemmingsplannen liggen met ingang van 10 september 2009 gedurende zesweken ter inzage. De plannen kunnen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien bij de balie Bouwen en Wonen van de Gemeentewinkel, op de begane grond van het Bestuurscentrum (Lindeplein 1), alsmede in de openbare bibliotheek (Rumpenerstraat 147).

Tevens kunnen deze ontwerpbestemmingsplannen worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.brunssum.nl onder het kopje ‘Stad en leefomgeving’, daarna ‘Ruimtelijke ordening’ en dan ‘Bestemmingsplannen’.

Gedurende de inzagetermijn kunnen eventuele zienswijzen tegen een van de ontwerpbestemmingsplannen schriftelijk (Postbus 250, 6440 AG Brunssum), danwel mondeling bij het college van burgemeester en wethouders worden ingediend.

De voorkeur gaat uit naar het schriftelijk indienen van zienswijzen. Degene die mondeling zienswijzen naar voren wil brengen, kan daartoe tijdens de openingstijden van de Gemeentewinkel contact opnemen met de medewerkers van voornoemde Balie Bouwen en Wonen (telefoonnummer 045-5278 660). De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact op met degene die mondeling zienswijzen naar voren wil brengen.

Brunssum, 9 september 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Brunssum.

Naar boven