stcrt-2009-13326-001.png Wijziging plankaart bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’ (m.b.t. Commissieweg 33 te De Wijk)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een ontwerp tot wijziging van de plankaart (art. 3.6, lid 1a Wro), behorende bij het bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’, met ingang van 10 september 2009 gedurende een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis te Zuidwolde (Raadhuisstraat 2). U kunt zich hiervoor melden bij de receptie. Middels deze wijziging wordt op een deel van het perceel Commissieweg 33 te De Wijk (betreft de voormalige camping De Bongerd wat al een recreatieve bestemming heeft) de aanduiding ‘stacaravans toegestaan’ aangebracht.

Gedurende de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden tegen deze wijziging schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van De Wolden, Postbus 20, 7920 AA, Zuidwolde. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wenst te maken, dient u vooraf een afspraak te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling VROM, tel. (0528) 378200.

Naar boven