stcrt-2009-13321-001.png Goedkeuring wijziging bestemmingsplan gemeente Maasgouw ex artikel 11 Wet op de Ruimtelijke Ordening

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 11, vijfde lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud), maakt het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Maasgouw bekend dat Gedeputeerde Staten van Limburg bij besluit van 25 augustus 2009, met kenmerk 2009 13247 goedkeuring hebben verleend aan het wijzigingsplan ‘Prinses Beatrixlaan 8 Ohé en Laak’.

Dit wijzigingsplan voorziet in een wijziging van de bestemming van het perceel Prinses Beatrixlaan 8 te Ohé van een handelsdoeleindenbestemming in een woondoeleindenbestemming. De reeds aanwezige bedrijfswoning wordt daarmee herbestemd tot een particuliere woning. Ook wordt de mogelijkheid geboden een garage op het perceel op te richten.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt met de hierop betrekking hebbende stukken met ingang van 10 september 2009 gedurende zes weken (dus tot en met 21 oktober 2009) voor een ieder ter inzage in de info-ruimte van het publiekscentrum van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht (op werkdagen tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, uitgezonderd gedurende de avondopenstelling).

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan tegen voornoemd besluit van Gedeputeerde Staten bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 11, eerste lid Wet op de Ruimtelijke Ordening zijn zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht.

Het beroepsschrift dient te zjin ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Het goedkeuringsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Maasbracht, 9 september 2009

Burgemeester en wethouders van Maasgouw.

Naar boven