stcrt-2009-13315-001.png Goedgekeurd wijzigingsplan ‘2006-01 Voorteindseweg 9’

Deze wijziging heeft betrekking op het vergroten van het agrarisch bouwblok tot 1,5 ha op het adres Voorteindseweg 9 in Oost West en Middelbeers. Hiervoor maakt de gemeente gebruik van de wijzigingsbevoegdheid (artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening) in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’. De aanvrager heeft daarvoor een wijzigingsplan ingediend. Tegen het ontwerp-wijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend en het college heeft het wijzigingsplan bij besluit van 24 januari 2006 vastgesteld. Op 25 augustus 2009 hebben Gedeputeerde Staten dit wijzigingsplan goedgekeurd.

Het goedgekeurde wijzigingsplan met de bijbehorende relevante stukken ligt vanaf woensdag 9 september 2009 tot en met dinsdag 20 oktober 2009 voor een periode van 6 weken ter inzage op het gemeentehuis. Gedurende deze termijn van tervisielegging kan een belanghebbende, die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze over het ontwerp-wijzigingsplan bij het college kenbaar te maken, beroep instellen.

Het beroep kan worden ingesteld door het indienen van een gemotiveerd beroepschrift bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage. In het beroepschrift moet u tenminste het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep maakt en de reden(en) van uw beroep. U moet uw beroepschrift ook ondertekenen.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit, en daarmee het wijzigingsplan, niet. Daarom kunt u als u een spoedeisend belang heeft de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook beroep heeft ingesteld. U moet een kopie van het beroepschrift meesturen. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Oirschot, 1 september 2009

P. Perriëns,

secretaris.

R. Severijns,

burgemeester.

Naar boven