stcrt-2009-13312-001.png Vaststelling projectbesluit ‘Kleine Vliet 3’

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat zij bij besluit van 2 september 2009 het volgende projectbesluit hebben vastgesteld.

Dit projectbesluit ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening van 11 september 2009 tot 23 oktober 2009 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum. Het plan is ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl → bouwen/wonen → projectbesluiten.

Naam

Omschrijving

Projectbesluit ‘Kleine Vliet 3’

De eigenaar van het pand heeft verzocht om de aanwezige agrarische bedrijfswoning te mogen herbouwen, waarbij het perceel tevens een burgerwoonbestemming krijgt.

Aangezien niemand tijdig zijn zienswijze aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt over het ontwerpprojectbesluit, kan slechts een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tijdig aan het college kenbaar te maken, binnen genoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Sector bestuursrecht van de Rechtbank, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Tevens kan dan over het besluit van het college van burgemeester en wethouders een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Veldhoven, 9 september 2009

Naar boven