stcrt-2009-13256-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2006 ‘partiële herziening Pausweg 7, Hezingen’ als bedoeld in artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken ingevolge artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Met ingang van donderdag 10 september 2009 ligt gedurende een termijn van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Tubbergen, ter inzage het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2006 ‘partiële herziening Pausweg 7, Hezingen’.

Dit ontwerpbestemmingsplan betreft het verschuiven van het bouwblok ten behoeve van de bouw van een vrijstaande paarden- en jongveestalling met kantine en sanitaire voorzieningen op het perceel Pausweg 7 te Hezingen.

Gedurende deze termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen omtrent het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Tubbergen, Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Schriftelijke zienswijzen kunnen ook per e-mail worden ingediend via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht via het Klant Contact Centrum. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Naar boven