stcrt-2009-13247-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Buitengebied 2006, partiële wijziging Slagenweg 21 te Harbrinkhoek’

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken ingevolge artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening het volgende bekend.

Met ingang van donderdag 10 september 2009 ligt gedurende zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Tubbergen, voor een ieder ter inzage het besluit van Gedeputeerde Staten van Overijssel van 11 augustus 2009 met kenmerk 2009/0113504 tot goedkeuring van het door het college van burgemeester en wethouders bij besluit van 23 juni 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Buitengebied 2006, partiële wijziging Slagenweg 21 te Harbrinkhoek’.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming van het perceel Slagenweg 21 te Harbrinkhoek van ‘agrarische bedrijfsdoeleinden’ in ‘woondoeleinden’.

Ingevolge het bepaalde in artikel 54 in samenhang met artikel 56a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening kunnen belanghebbenden gedurende zes weken beroep instellen tegen het besluit van Gedeputeerde Staten bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien beroep is ingesteld kan ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet Bestuursrecht aan de voorzitter van de genoemde Afdeling Bestuursrechtspraak worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien echter beroep is ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend binnen de beroepstermijn, treedt het besluit van Gedeputeerde Staten ingevolge artikel 56b, eerste lid, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven