stcrt-2009-13245-001.png Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Sportpark Verhoven en voornemen tot het niet vaststellen van een exploitatieplan

Burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 en artikel 6.12.2 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend, dat in de periode van 10 september 2009 tot 22 oktober 2009, het ontwerp van het bestemmingsplan Sportpark Verhoven en het voornemen tot het niet vaststellen van een exploitatieplan, ter inzage ligt bij de gemeentebalie in Rijen (Gemeentehuis, Raadhuisplein 1, geopend maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagen van 8.30 tot 19.00 uur) en in de Schakel in Gilze (Kerkstraat 104, geopend maandag 14:30 tot 16:30 en dinsdag 14:30 tot 19:00). Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien op de internetpagina van de gemeente Gilze en Rijen (www.gilzerijen.nl). Het bestemmingsplan is te vinden in de rubriek ‘Bouwen en Wonen’, onder ‘Bestemmingsplannen’, ‘Bestemmingsplannen in procedure’ en vervolgens ‘Sportpark Verhoven’.

Het bestemmingsplan Sportpark Verhoven moet de realisatie van een sportpark aan de Ridderstraat te Gilze planologisch mogelijk maken. Dit nieuwe sportpark voorziet in de verplaatsing van het sportpark aan de Lange Wagenstraat te Gilze.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zijn zienswijze – zowel schriftelijk als mondeling – ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en het voornemen tot het niet vaststellen van een exploitatieplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijze dienen gericht te zijn aan de gemeenteraad van Gilze en Rijen, postbus 73, 5120 AB Rijen en te zijn voorzien van naam, adres en handtekening van de indiener, datum, het plan waarop de zienswijze betrekking heeft en de redenen van de zienswijze. Ingeval u de zienswijze mondeling kenbaar wenst te maken, wordt u verzocht binnen de termijn van terinzagelegging, contact op te nemen met Dennis van Dongen van de gemeente Gilze en Rijen, telefoonnummer 0161-290126, e-mail d.van.dongen@gilzerijen.nl.

Rijen, 9 september 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

R.M. Wiersema.

De burgemeester,

R.H. Roep.

Naar boven