stcrt-2009-13238-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Veeningen 2008’

B&W maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 27 augustus 2009 het bestemmingsplan ‘Veeningen 2008’ heeft vastgesteld. Ook heeft de raad besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Veeningen 2008’ omvat de planologische regeling van de nieuwbouwlocatie van het nog onbebouwde zuidelijke deel van de Bovenboer. Alle kavels worden via particulier opdrachtgeverschap verkocht. Deze verkoop zal in een later stadium apart van deze procedure gepubliceerd worden via De Wolder Courant en de gemeentelijke website.

Ter inzage

Het besluit tot vaststelling en het bestemmingsplan zelf, liggen vanaf 10 september 2009 zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Ook is het bestemmingsplan te raadplegen op www.dewolden.nl via ‘Plannen en projecten’.

Beroep

Aangezien er tijdens de terinzagelegging van het ontwerp-bestemmingsplan geen zienswijzen naar voren zijn gebracht, kunnen alleen belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Zuidwolde, 9 september 2009

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven