stcrt-2009-13226-001.png Ontwerpbestemmingsplan Landgoed ’t Clooster

Met ingang van 11 september 2009ligtgedurende zes weken voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan Landgoed ’t Clooster ter inzage. U kunt het plan tijdens kantooruren inzien in het gemeentehuis, locatie Nassaustraat 5 in Aalten of bekijken via onze website www.aalten.nl (daarna doorklikken naar: → beleid en plannen → ruimtelijke plannen → plannen in ontwerpfase).

Het plan maakt het mogelijk dat een nieuw landgoed wordt opgericht in het gebied dat grenst aan de Schaardijk, Heidedijk en Sturrisdijk in Aalten. In dit plangebied worden nieuwe natuur gerealiseerd met daarin 2 landhuizen. Tot en met 22 oktober 2009 kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Landgoed ’t Clooster’. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een reactie te geven kunt u contact opnemen met het team VRO, telefoonnummer 0543-49 31 52.

Ter verhaal van kosten ex afdeling 6.4 van de Wet ruimtelijke ordening hebben de exploitant en de gemeente Aalten een exploitatieovereenkomst gesloten. Een zakelijke beschrijving hiervan ligt (separaat) eveneens ter inzage.

Naar boven