stcrt-2009-13205-001.png Goedkeuring bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken ingevolge artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland bij besluit van 24 augustus 2009 de wijziging van het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2000, strekkende tot vergroting van het agrarisch bouwvlak van het perceel Grosthuizen 89 te Avenhorn hebben goedgekeurd.

Het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten, de wijziging en het onderliggende bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 september 2009 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis van Koggenland, Middenhof 2 in De Goorn gedurende de openingsuren.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van Gedeputeerde Staten een beroepschrift worden ingediend door degenen die bedenkingen hebben ingediend bij Gedeputeerde Staten en door de belanghebbende, die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig bedenkingen in te dienen. Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het goedkeuringsbesluit treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken in werking, tenzij binnen die termijn een verzoek tot voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

De Goorn, 9 september 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland.

Naar boven