stcrt-2009-13198-001.png Bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’ gewijzigd vastgesteld

De gemeenteraad van Baarn heeft in de openbare vergadering van 26 augustus 2009 het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’ vastgesteld. In het bestemmingsplan zijn wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Het vastgestelde bestemmingsplan is voor goedkeuring naar Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht gezonden. Het bestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 4 september 2009 voor een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 15 oktober 2009) ter inzage.

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’ omvat het grootste deel van het gemeentelijke buitengebied, uitgezonderd de kernen Baarn, Eembrugge en Lage Vuursche en het noordwestelijke deel van de gemeente Baarn.

Wilt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’ is samen met de onderliggende stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.baarn.nl. Via deze website kunt u tevens de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht inzien en de bestanden van het bestemmingsplan downloaden. Op de homepage van de gemeentelijke website vindt u rechts op de pagina een knop ‘bestemmingsplan’. Via deze knop komt u op de webpagina met bestemmingsplannen. Hier kunt u het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’ selecteren. U kunt het bestemmingsplan ook inzien in het gemeentehuis, tijdens openingstijden (dagelijks van 9.00 uur tot 12.00 uur), bij de balie Frontoffice.

Heeft u bedenkingen bij het plan?

Binnen deze periode kunnen bedenkingen worden aangegeven door:

  • degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht

  • iedereen, die tegen de door de raad aangebrachte wijzigingen in het plan is

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan bij de raad kenbaar te maken.

Bedenkingen kunnen mondeling of schriftelijk worden ingebracht bij gedeputeerde staten van Utrecht, postbus 80300, 3508 TH Utrecht. Voor het mondeling inbrengen van bedenkingen kunt u gedurende werkdagen telefonisch (030-2583136) een afspraak maken. Dit kan uiterlijk tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn om het bestemmingsplan in te zien.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw M. Hepp-Jansen via telefoonnummer 035-548 18 54 of mevrouw S.Y. Tijdink-Melgers via telefoonnummer 035-548 17 82.

Naar boven