stcrt-2009-13195-001.png Wijzigingsplan ‘Tijnje (Riperwei/Warrewei)’ goedgekeurd

Burgemeester en wethouders van Opsterland maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Fryslân bij besluit van 18 augustus 2009 goedkeuring hebben verleend aan het op 9 juni 2009 ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ‘Tijnje (Riperwei/Warrewei)’. Het betreffende wijzigingsplan heeft betrekking op de (bedrijfs)locaties Riperwei 13, 15 en 18 en Warrewei 10a–16 en 26–28 te Tijnje. Voor deze locaties zijn de specifieke bedrijfsaanduidingen ‘landbouwmechanisatiebedrijf toegestaan’, ‘constructiebedrijf toegestaan’ en ‘exportslagerij toegestaan’ van de plankaart gehaald. Hierdoor zijn er in de toekomst in beginsel slechts bedrijven uit de categorieën 1 en 2 uit de bedrijvenlijst van het bestemmingsplan ‘Tijnje’, partieel herzien met de Correctieve en Partiële herziening van het Bestemmingsplan Tijnje, toegestaan.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het genoemde wijzigingsplan liggen met ingang van maandag 14 september aanstaande gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 te Beetsterzwaag.

Beroepsmogelijkheid

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten kunnen belanghebbenden, binnen zes weken na bekendmaking, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Daartoe moet, naast het beroepschrift, binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beetsterzwaag, 10 september 2009

Burgemeester en wethouders van Opsterland.

Naar boven