stcrt-2009-13194-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hengelo/Vorden 2008; Functiewijziging Ganzensteeg 7 te Vorden’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hengelo/Vorden 2008; Functiewijziging Ganzensteeg 7 te Vorden’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 10 september t/m 21 oktober 2009 tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor bij de afdeling Ruimtelijke en economische ontwikkeling, Banninkstraat 24a te Hengelo (Gld.). Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van de afdeling, tel. (0575) 75 03 70. U kunt de stukken ook raadplegen op www.bronckhorst.nl → Infobalie → Ruimtelijke plannen.

Het plan biedt de planologische basis om een deel van de bebouwing van een voormalige boerderij aan de Ganzensteeg 7 in Vorden te verbouwen en te benutten voor een aantal nieuwe functies, te weten een school, ICT- en yogacursussen en een recreatiewoning.

Zienswijze indienen?

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Hengelo (Gld.), 9 september 2009

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

de secretaris,

P.C.M. van Gog.

De burgemeester,

H.A.J. Aalderink.

Naar boven