Ontwerpbestemmingsplan ‘Langestraat 9 en 9a te Schagen’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Langestraat 9 en 9a te Schagen’ met ingang van 3 september 2009 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de werkeenheid Bouwzaken in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen. U kunt het plan inzien op werkdagen van 8.15–12.00 uur en ’s middags alleen op afspraak.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft alleen betrekking op de percelen Langestraat 9 en 9a in Schagen en heeft tot doel om op deze percelen (voormalig garagebedrijf) de vestiging van één of twee grootschalige winkels juridisch-planologisch mogelijk te maken. Daarbij worden de bestaande panden op de voornoemde percelen vervangen en uitgebreid.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van zes weken, van 3 september 2009 t/m 14 oktober 2009, kunnen door een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren worden gebracht. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan: Gemeenteraad van de gemeente Schagen, Postbus 8, 1740 AA Schagen. Wij verzoeken u bovenaan de brief te vermelden ‘zienswijzen ontwerpbestemmingsplan Langestraat 9 en 9a te Schagen’.

Indien u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met een medewerker van de werkeenheid Bouwzaken (0224-210460 of 0224-210478).

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen via de gemeentelijke website: www.schagen.nl, onder de rubriek: beleid en plannen, klikken op bestemmingsplannen en vervolgens op: bestemmingsplannen in voorbereiding.

Schagen, 2 september 2009

Burgemeester en wethouders van Schagen.

Naar boven