Ontwerpbestemmingsplan ‘Halerpark te Schagen’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Halerpark te Schagen’ met ingang van 3 september 2009 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de werkeenheid Bouwzaken in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen. U kunt het plan inzien op werkdagen van 8.15 uur–12.00 uur en ’s middags alleen op afspraak.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft alleen betrekking op de locatie ‘Halerpark’ welke gelegen is tussen de Zijperweg en Halerweg en heeft tot doel het juridisch-planologisch mogelijk maken van de bouw van een nieuw werk- woongebied.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van zes weken, van 3 september 2009 t/m 14 oktober 2009, kunnen door een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren worden gebracht. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan: Gemeenteraad van de gemeente Schagen, Postbus 8, 1740 AA Schagen. Wij verzoeken u bovenaan de brief te vermelden ‘zienswijzen ontwerpbestemmingsplan Halerpark te Schagen’.

Indien u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met een medewerker van de werkeenheid Bouwzaken (0224-210460).

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen via de gemeentelijke website: www.schagen.nl, onder de rubriek: beleid en plannen, klikken op bestemmingsplannen en vervolgens op: bestemmingsplannen in voorbereiding.

Schagen, 2 september 2009

Burgemeester en wethouders van Schagen.

Naar boven