stcrt-2009-13134-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘1e herziening Amstelveen Midden West – Sportlaan 37’

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat in procedure wordt gebracht het bestemmingsplan ‘1e herziening Amstelveen Midden West – Sportlaan 37’.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes (6) weken ter inzage met ingang van 4 september 2009.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder een zienswijze betreffende dit ontwerpbestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Amstelveen, Postbus 4, 1180 BA Amstelveen.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt voor eenieder ter inzage:

  • Bij de balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis (aanmelden via receptie) openingstijden balie: zie elders op deze pagina) én

  • In Amstelveen Informatie (centrale bibliotheek, Stadsplein 102), voor openingstijden www.amstelveen-bibliotheek.nl

  • Het ontwerpwijzigingsplan is gedurende de termijn van tervisielegging tevens te bekijken op internet via www.amstelveen.nl

Een zienswijze kan naar keuze mondeling naar voren worden gebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u via het centrale nummer 020-540 4911 een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Amstelveen, 3 september 2009

Naar boven