stcrt-2009-13124-001.png Vaststelling projectbesluit ‘Tiskeswej 1e Fase’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederweert maken bekend dat het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, op 1 september 2009 het projectbesluit ‘Tiskeswej 1e Fase’ is vastgesteld. Het projectbesluit biedt een planologische regeling voor de de realisatie van 34 nieuwbouwwoningen in Nederweert-Eind.

Het besluitgebied ligt aan de oostzijde van de kern Eind. Het gebied wordt begrensd door het woongebied ‘Ahrensburgerstraat-Oost’ aan de westzijde, de Kruisstraat in het noorden, het agrarisch buitengebied in het oosten en de Steutenweg in het zuiden.

Het projectbesluit is ongewijzigd vastgesteld. Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 4 september 2009 t/m 16 oktober 2009, bij de centrale klantenbalie van het gemeentehuis tijdens openingstijden (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur) of op afspraak. Gedurende deze termijn kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door:

  • de aanvrager;

  • degenen die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de rechtbank in Roermond, sector Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Tevens bestaat de mogelijkheid, indien u een spoedeisend belang heeft, een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Roermond, sector bestuursrecht. Voor het indienen ervan is griffierecht verschuldigd.

Naar boven