stcrt-2009-13099-001.png Projectbesluit waterbergingen Koekoekspolder

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend zij op 25 augustus 2009 met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben vastgesteld voor het inrichten van waterbergingen op diverse percelen in de Koekoekspolder. De aanleg van de waterbergingen is nodig om overtollig hemelwater tijdens extreme neerslagsituaties te bergen. Op de kaart, die hoort bij het besluit, zijn de percelen aangeduid. Het besluit is op 26 augustus 2009 via verzending aan de aanvrager (Waterschap Groot Salland) bekendgemaakt.

Het projectbesluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit. Het projectbesluit is niet (meer) van toepassing op het perceel tegenover de woning Oudendijk 4 (kadastraal bekend als gemeente Kampen, sectie I, nr. 1435). Het projectbesluit met de hierbij behorende stukken ligt vanaf woensdag 2 september 2009 zes weken ter inzage in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen. Ook kunt u het projectbesluit inzien op www.kampen.nl onder actueel → bekendmakingen → ruimtelijke ordening. De receptie van het stadhuis is geopend op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 en 13.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 12.00 en 13.00 tot 16.00 uur en woensdagavond tot 19.00 uur.

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen het projectbesluit beroep worden ingesteld binnen zes weken na de datum van verzending aan de aanvrager door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit naar voren heeft gebracht bij burgemeester en wethouders van Kampen;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

  • een belanghebbende die het niet eens is met de wijziging in het projectbesluit.

Het beroep moet worden ingediend bij de rechtbank Zwolle-Lelystad, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Als u dat wilt, dan kan er gelijktijdig bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zwolle-Lelystad een afzonderlijk verzoek om een voorlopige voorziening ingediend worden.

Naar boven