stcrt-2009-13098-001.png Ontwerpbestemmingsplan Harlingen-Oostpoort

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat met ingang van 3 september 2009 gedurende zes weken voor eenieder in het stadskantoor de Groenlandsvaarder, Voorstraat 35 te Harlingen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Harlingen-Oostpoort. Het plan kan verder bekeken worden op www.harlingen.nl/bekendmakingen.

Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een actueel juridisch planologisch kader voor het gehele bedrijventerrein Oostpoort en vervangt de huidige twee bestemmingsplannen. In het plan is de meest actuele situatie vastgelegd. Het ontwerp verschilt dan ook ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan zoals dat eind 2007 ter inzage heeft gelegen, in die zin dat de ontwikkelingen nabij de rotonde in het plan zijn opgenomen. Het plan laat verder geen nieuwe ontwikkelingen toe. Het bestaande planologische regiem ten aanzien van bebouwing voor bedrijven blijft hetzelfde.

Eenieder kan binnen de bovengenoemde termijn (dus t/m 14 oktober 2009) omtrent het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Harlingen, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen. Indien voor het mondeling inbrengen hiervan wordt gekozen, kan men bellen naar de afdeling Ruimtelijke Zaken van onze gemeente (tel. 0517-492279).

Harlingen, 1 september 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P.H.M. Scheffer,

burgemeester.

W. Slob,

secretaris.

Naar boven