stcrt-2009-13093-001.png Hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij besloten hebben een hogere grenswaarde vanwege wegverkeerslawaai vast te stellen voor de te bouwen woning aan de Smoutweg 2 te Sluis.

Het besluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 3 september 2009 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis, sector Publiek, balie VROM. Raadhuisplein 1 te Oostburg.

Op grond van artikel 20.1 van de Wet milieubeheer kunnen belanghebbenden tegen dit besluit beroep instellen, voor zover zij kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om zienswijzen in te dienen tegen de ontwerp beschikking. Het beroepschrift moet gericht worden aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Als onverwijlde spoed is vereist kan bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend.

Gemeente Sluis

Postbus 27, 4500 AA Oostburg

Tel. 0117-457 000

e-mail info@gemeentesluis.nl

website www.gemeentesluis.nl

Oostburg, 2 september 2009

M. le Roy,

loco-burgemeester.

A.M. van Gessel,

wnd. secretaris.

Naar boven