stcrt-2009-13083-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Woonzorgcentrum Hoge Veld’

Met ingang van vrijdag 4 september 2009 ligt gedurende zes weken voor eenieder het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Woonzorgcentrum Hoge Veld’ ter inzage.

Inhoud van het plan/plangebied

Het plan maakt de realisatie van een woonzorgcentrum mogelijk op het perceel Frankenstraat 1 te Aalten (locatie Frankenschool), te realiseren door de Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé.

Terinzagelegging/informatieavond

U kunt het plan tijdens kantooruren inzien in het gemeentehuis, locatie Nassaustraat 5 in Aalten. Ook is het plan te bekijken via onze internetsite www.aalten.nl, daarna doorklikken naar:   beleid en plannen → ruimtelijke plannen → plannen in ontwerpfase.

Op dinsdag 15 september 2009, vanaf 20.00 uur, wordt het plan tijdens een informatieavond toegelicht in de recreatiezaal van het woonzorgcentrum ’t Hoge Veld, Hoge Veld 26 te Aalten.

Zienswijzen

Tot en met 15 oktober 2009 kan eenieder zowel schriftelijk als mondeling zijn/haar zienswijze omtrent dit ontwerpplan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een reactie te geven kunt u contact opnemen met het team VRO, telefoonnummer 0543-49 31 51.

Naar boven