stcrt-2009-13048-001.png Projectbesluit kerkgebouw hhg Putten (nabij Nijkerkerstraat 32)

Op 13 augustus 2009 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om een projectbesluit vast te stellen voor de bouw van een kerkgebouw ten behoeve van de Hersteld Hervormde Gemeente Putten en de aanleg van de daarbij behorende (infrastructurele) voorzieningen, waaronder begrepen een gewijzigde aansluiting van de Bijsterenseweg op de (toekomstige) Henslare, op en nabij het perceel Nijkerkerstraat 32.

Het besluit ligt vanaf 3 september tot 15 oktober 2009, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur, ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Grondzaken (kamer V-5). Op afspraak (telefoon 0341-359733/359734) kunnen de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via dezelfde telefoonnummers.

Het projectbesluit is ook te bekijken op onze internetsite www.putten.nl / ‘direct naar’ → ‘bestemmingsplannen’.

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden vanaf 3 september tot 15 oktober 2009 een beroepschrift indienen bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank te Zutphen. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en moet tenminste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • den omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep (motivering).

Indien beroep is ingesteld kan op grond van het bepaalde in artikel 8.81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Zutphen worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed dat vereist. Het vragen van een voorlopige voorziening kan worden gericht aan: de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Zutphen, Postbus 205, 7200 AE te Zutphen. Voor zowel het behandelen van het beroepschrift als het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Het projectbesluit treedt in werking op 15 oktober 2009, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend.

Naar boven