stcrt-2009-13047-001.png Ontwerpbestemmingsplan Strandbad Winterswijk

Het ontwerpbestemmingsplan Strandbad Winterswijk, gelegen aan de Badweg, ligt vanaf woensdag 9 september 2009 gedurende zes weken ter inzage.

Het doel van het plan is het planologisch mogelijk maken van een horecafunctie in het strandbadpaviljoen alsmede een multifunctionele accommodatie. Daarnaast wordt het terrein van voormalige gemeentecamping ingericht als parkeerplaats, waarbij gebruik wordt gemaakt van halfverharding. Voor het hele strandbadcomplex wordt een recreatieve functie in de vorm van zwembad in stand gehouden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Starndbad ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor aan de Stationstraat 25. Het plan is ook in te zien via onze website: www.winterswijk.nl (wonen en leven/ruimtelijke ordening/deelplannen)

Bezwaarprocedure

Gedurende de periode dat het plan ter inzage ligt kunnen belanghebbenden hun bezwaar schriftelijk of mondeling kenbaar maken aan de gemeenteraad. Dit kan tot en met 20 oktober 2009. U kunt uw bezwaar richten aan Gemeente Winterswijk, t.a.v. de gemeenteraad, Postbus 101, 7100 AC Winterswijk.

Winterswijk, 8 september 2009

Burgemeester en wethouders.

Naar boven