stcrt-2009-13036-001.png 1e Wijziging bestemmingsplan Bebouwde kom Burgh-Haamstede

De 1e wijziging van het bestemmingsplan Bebouwde kom Burgh-Haamstede heeft betrekking op het perceel J.J. Boeyesweg 19 te Burgh-Haamstede, in genoemd bestemmingsplan met de bestemming ‘Dagrecreatieve doeleinden’. Dit perceel heeft in deze wijziging de bestemming ‘Woondoeleinden’ gekregen.

Het goedkeuringsbesluit met de 1e wijziging van het bestemmingsplan Bebouwde kom Burgh-Haamstede ligt met ingang van 4 september 2009 gedurende 6 weken ter inzage in de leesruimte van het gemeentehuis en kan tijdens de openingstijden worden ingezien.

Tijdens de terinzage termijn kunnen belanghebbenden tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Belanghebbenden zijn degenen die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit of die redelijkerwijs niet verweten kunnen worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit. Het goedkeuringsbesluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van deze afdeling is ingediend.

Zierikzee, 3 september 2009

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland,

de secretaris,

M.K. van den Heuvel.

De burgemeester,

G.C.G.M. Rabelink.

Naar boven