stcrt-2009-13028-001.png Goedkeuring wijzigingsplan Primulastraat, ex artikel 11 WRO (oud)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo maakt bekend dat Gedeputeerde Staten van Overijssel bij besluit van 4 augustus 2009, nr. 2009-0108394 goedkeuring hebben verleend aan het wijzigingsplan ‘Primulastraat’.

Het plangebied betreft het open binnenterrein welke omgrensd door de Primulastraat, Rozenstraat, Goudsbloemstraat en Zwanebloemstraat.  Gezien de heersende parkeerdruk in de omgeving is besloten de functie van het binnenterrein te wijzigen in een parkeerfunctie. Bij de opstelling van het bestemmingsplan ‘West-De Riet Noord’ is de optie van het creëren van parkeergelegenheid op deze locatie middels een wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan meegenomen. Dit wijzigingsplan voorziet in de concrete wijziging van de bestemming.

De hierop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 2 september 2009 tot en met 13 oktober 2009 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie. De afdeling Publiekszaken in de centrale hal op de begane grond van het stadhuis aan het Stadhuisplein 1 in Almelo is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Het stadhuis is daarnaast iedere donderdagavond geopend tot 19.00 uur. Het wijzigingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via www.almelo.nl.

Tegen het goedkeuringsbesluit kunnen belanghebbenden gedurende deze periode, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het goedkeuringsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend.

Naar boven