stcrt-2009-13009-001.png Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Oostpolder fase 4b

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Oostpolder fase 4b met ingang van donderdag 3 september 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit het woongebied Oostpolder fase 4b (voormalige AZC-locatie), dat zich aan de oostkant van de gemeente bevindt. De locatie ligt ingeklemd tussen de buurt Oostpolder fase 4a aan de noordzijde en de Tiendzone aan de zuidzijde en voorziet in de bouw van grondgebonden woningen en een appartementencomplex. In het appartementencomplex is de stichting Grote Rivieren voornemens personen zelfstandig en onder begeleiding te laten wonen. De grondgebonden woningen bestaan uit 10 vrijstaande woningen, 14 geschakelde twee onder één kap woningen en 29 rijenwoningen. Er wordt in het bestemmingsplan rekening gehouden met de mogelijkheid dat op de plek waar de 14 geschakelde twee onder één kap woningen zijn geprojecteerd, 9 woonwagenwoningen/woonwagenstandplaatsen worden gerealiseerd. Dit in geval herstructurering van de bestaande woonwagenlocatie aan de Amberdreef onverhoopt niet mocht doorgaan.

Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerp-raadsbesluit met bijbehorende stukken liggen van donderdag 3 september tot en met woensdag 14 oktober 2009 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Markt 22. Het plan is met bijbehorende stukken in te zien tijdens openingstijden op werkdagen op de leestafel van het gemeentehuis of op afspraak (telefoonnummer 6418306). Indien nodig kan dit ook buiten kantooruren plaatsvinden.

De genoemde stukken kunnen ook op de gemeentelijke website (www.papendrecht.nl) worden ingezien.

Binnen genoemde termijn kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt met de genoemde afdeling (078-6418306). Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven